Josefine är laddad inför SM: ”Har kört hårt”

 

Josefine Lindgren Knutsson från Stockholm är en ung och spännande thaiboxare. Hon har tillsammans med sin tränare, ex-världsmästaren  Sanja Trbojevic satt upp djärva mål. På torsdag startar SM i Haninge och Josefine får ett tufft test på var hon står. Josefine lämnar den här rykande färska rapporten till Mr Ringside:

”SM-formen är bra och jag känner mig redo. Vi har tränat på mina svagheter och kört hårt. Det är mitt andra SM nu och nu vet man vad som väntar mig. Jag har fem i min viktklass. Vissa är mer rutinerade än andra men för mig spelar det inte så stor roll. Jag ska göra det jag gör bäst och fokusera på vad jag ska göra och inte på vad mina motståndare ska göra. För mig är det störta målet att göra bra matcher, för mig att vinna en match där jag vet att jag inte gjort mitt bästa ger mig inte lika mycket. Vad som händer efter SM vet jag inte i nuläget men det blir ett aktivt år för mig. Ska bli en kul resa / thunder 🙂”

Här är deltagarna i klassen.

51kg
Therese Gunnarsson, Öresunds Muay Thai Champ IF
Jennifer Qvistberg, Sit Perong Drakstadens Muay Thai
Malin Dahl, Göteborg Muay Thai IF
Filippa Ikoona, 5-star Muay Thai IF
Johanna Rydberg, Helsingborgs Muay Thai IF
Josefin Lindgren Knutsson, Allstars Kampsportsförening

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.