Sven Fornling: ”Sparring som bjöd på härliga duster”

Malmös grymme fighter Sven Fornling är i full träning inför galan i Baltiska Hallen, Malmö den 18 mars. Sparringen i Oslo mot Tim Lihaug bjöd på ”en hel del bomber”. Sånt gillar Fornling. I Baltiskan är det Arijan Sherifi (Kosovo/Tyskland) som står för motståndet. Sharifi är obesegrad efter 13 matcher. Sven har 11-1.

Sven Fornling till Mr Ringside:

”Jag kom hem från Oslo i fredags efter ett fantastiskt träningsläger. Oslo är en väldigt vacker stad ned mycket berg och dalar som ger bra tryck i löpträningen, lägg till -5 grader på det så har du det som upplagt för en Viking. Jag har främst sparrat med Tim Lihaug (bilden hör ovan) inför hans fight på Braekhus-Svensson galan på fredag och det har gått kanon. Det är bara några veckor sen förra träningslägret avslutades och jag är i minst lika bra form som jag var i slutet på mitt förra camp. Det var hård och tuff sparring som bjöd på en hel del bomber och härliga duster. Mindre än fyra  veckor kvar till fight och nu är det dessutom klart för en tung titel (IBF baltic title). Jag är 110 redo för att bärga hem mitt andra bälte!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.