Lina inför proffsgalan i Örebro:”Jag är taggad”

Höllvikens Lina Skoghagen skulle egentligen ha fightas på den stora VM-galan i Oslo inför 10.000 åskådare men eftersom det blev ändringar i det ursprungliga datumet väljer hon i stället matcha i Örebro, på en mixad gala.

EM-boxaren Lina ser fram emot lördagens match mot ett vasst motstånd.

– Jag åker till Örebro med min min tränare, Jocke Berghult och min klubbkompis Elin Malmgren till Örebro för att boxa på en mixad proffs/amatör gala. Jag möter Linnea Molin, Örebro BK, som är en stark och välskolad boxare så jag ser fram emot en bra match. Alltid lite speciellt att boxa på galor då det är ett större evangemang!
Förra helgen var jag i Stockholm på landslagsläger och i veckan körde jag min sista sparring inför helgen med Patricia Berghult, så formen är bra. Jag är taggad och mer än redo inför lördag.

Även Elin Malmgren fightas på galan i Örebro.

I huvudmatcherna möter Pezhman Seifkhani kroaten Ante Verunica och cruiserviktaren Marcus Alberts tar sig an Reinis Porozovs från Lettland.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.