Lina Skoghagen efter segern i Örebro: ”Riktigt kul”

Höllvikens Boxningsklubb har fostrat många duktiga kvinnliga boxare. Som Klara Svensson och Patricia Berghult, båda numera proffs. En annan tjej som har gjort succé i Höllvikens dress är Lina Skoghagen. Det är en tjej som går från klarhet till klarhet. På lördagskvällen mötte hon Linna Molin i en proffsgala i Örebro och det blev en välboxasd fight. En match som Lina tog hem på poäng. Lina styrde matchen mot högt tempo och fin teknik.

Lina till Mr Ringside:

”Boxade ikväll på Örebros proffsgala fightlife 3 där jag gick en av förmatcherna mot hemmaboxaren Linnea Molin. Linnea är en tuff fighter , men jag hade en plan som jag följde och det blev en klar vinst där jag även fick även pris som bästa bortaboxare.

Jag hade riktgt kul i ringen, alltid lite speciellt att boxas på galor också då det är bra stämning, musik och nersläckt. Vi fick också vara med på proffsinvägningen och presskonferens igår där tidningar var på plats så det var en rolig upplevelse”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.