Nytt SM-guld för Patricia: ”Men inte nöjd med min prestation”

 

Patricia Axling hade ett fantastiskt 2016 med VM-guld och EM-guld som topp. Dessutom blev hon nominerad till Idrottsgalan.

Patricia har också fått en flygande start på 2017 med SM-guld under lördagen. I finalen mot Evelina Wikner fightades vår världsstjärna med stor pondus. Men Patricia var ändå inte nöjd med sin prestation. Den här tjejen ställer stora krav på sig själv.

På bilden ovan ser vi en glad Patricia njuta tillsammans med tränarna Hans Edström och Lex.

Patricia till Mr Ringside:

”SM 2017 hade en helt annan ingång än SM 2016. Då förväntade sig ingen utifrån någonting av mig och nu var jag favorit. Det var lärorikt att trots pressen försvara mitt SM-guld.

57 kg bestod av totalt fem deltagare och jag mötte Emma Thyni i semifinal och Evelina Wikner i final. De båda är duktiga fighters med gedigen erfarenhet av de fyra potentiella motståndarna. Jag är glad att jag fick äran att möta de båda två.

Jag är inte nöjd med min prestation i finalen men är glad att jag och mina tränare Hans Edström och Lex satt upp tydliga mål om vad vi ska träna på under 2017. Känner mig motiverad inför de

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.