Lucy Wildheart blir proffs i England

Lucy Wildheart är en spännande boxare som har stora planer. Nu lämnar hon svensk amatörboxning för att testa sina vingar som proffs.

Lucy skickar den här hälsningen till Mr Ringsides läsare:

”Jag kommer att göra min professionella boxningsdebut den 12 maj i Guildhall, Southampton, UK. Siesta Boxing Promotions arrangerar en stor gala med flera titlar på kortet (WBC, IBF, WBO) och detta kommer att tv-sändas i över 75 länder. Förmodligen även Viasat för min skull. Kul för mig!

Jag har således signat med bra sponsorer som också är redo att göra detta riktigt bra.

Personligen har jag varit redo att fightas länge. Men varje dag ger en ny läxa. Har spenderat mycket tid i Swindon, med manager och tränaren Richard Farnan. Vi har sparrat med de högst topprankade tjejerna mellan 55–75 kg, samt de grabbar han också jobbar med.

Jag hoppas att så många som möjligt vill se min debut och följa den resa vi bygger.

Hårda smällar.
/L”

Mr Ringside önskar Lucy lycka till.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.