Patricia Axling: ”Känner förstås, glädje, stolthet och lättnad”

Patricia Axling blev i går, torsdag, världsmästare för andra året i rad. Hon skriver in sig som en av de stora inom svensk thaiboxning. I morse vaknade Patricia upp med ett leende på läpparna. Mr Ringside fick den här rapporten från champ Axling i vitryska Minsk:

”Att vakna upp dagen efter en mästerskapsfinal bjuder alltid på ett stort känslospektra. Jag behöver distans för att kunna ta in det som har hänt, VM-guldet 2016 sjönk inte in förrän jag tävlade på VM i år. Jag känner förstås en enorm glädje, stolthet, lättnad. Så stort att ta VM-guld först som underdog och sedan som regerande mästarinna.

Efter SM 2017 har jag kunnat slappna av lite och hittade den extra lilla glädjen ånyo med thaiboxning. Har haft en väldigt bra uppladdning inför VM och känner mig alltid trygg när jag omges, i min värld och för mig, av de bästa tränarna; Hans Edström och Lex (bilden). Genom att vinna känns det som att jag kan ge tillbaka och visa min uppskattning för alla timmar de lägger ner på mig. Varje vecka. Året runt.”

I dag ska Patricia få en medalj runt i halsen.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.