Badou Jack och Mayweather vs McGregor 26:e augusti i Las Vegas

Badou Jack på plats i Viaplays tillfälliga studio inför UFC-galan där Alexander Gustafsson slog Glover Teixeira i Globen. I augusti kan vi räkna med att Badou tar en av huvudrollerna. Foto: Stefan Alfelt

Räkna med superjippomatchen Floyd Mayweather Jr vs Conor McGregor lördagen 26:e augusti i Las Vegas.

Och då går säkert Badou Jack en VM-match i lätt tungvikt också. Med stor sannolikhet mot WBA-mästaren Nathan Cleverly.

Ingenting är officiellt än, men nu har Mayweather Promotion bokat MGM Grand Garden Arena sista lördagen i augusti och det kan inte vara för något annat än matchen, eller mismatchen, mellan Mayweather och UFC:s MMA-stjärna McGregor. Ingen annan boxare i hans stall än Money själv fyller MGM:s 17 000 åskådarplatser.

Men det betyder också att det förmodligen snart är klart med Badous första match i sin nya viktklass lätt tungvikt.

Floyd sa efter Gervonta Davis lysande VM-fight i London att han ville ha både Davis och Jack på sitt undercard när det blir dags för matchen världen kommer att prata om, hur ojämn den än blir. McGregor har en fantastiskt snärtig vänster, men att han ska få in den i en renodlad boxningsmatch mot en boxare som inte ens de andra i den absoluta världseliten fått in särskilt många smällar på tror få på.

Cleverly är en perfekt start för Badou Jack i den tyngre viktklassen. Blir oerhört spännande.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.