Övertygande inatt av Patricia Berghult

Höllvikenboxaren Patricia Berghult går från  klarhet till klarhet. I helgen slog hon serbiskan Aleksandra Vujovic vid en gala i Jönköping. Därmed tog Patricia sin åttonde raka vinst. Vilket naturligtvis är ett strålande facit.

Mr  Ringside fick den här rapporten av Patricia:

”Hon jag mötte var tuff och ganska seg. Blev en bökig match med mycket klinch. Det gick alla sex ronderna ronderna och matchen dömdes enhälligt till mig. Riktigt häftig gala med bra tryck. Bra arrangerat och publiken var på G och hejade på!
Nu blir det lite vila sen träning. Så får vi se vad som händer”.

Patricia firade stora triumfer som amatörboxare och hennes insatser så här långt har också varit övertygande. Vi ska inte gå händelserna i förväg men Patricia kommer sannolikt få en titelmatch inom ett år.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.