Gäddan håller presskonferens i Malmö

 

Tungviktaren Adrian ”Gäddan” Granat är på väg tillbaka efter den grymma förlusten på hemmaplan i mars mot Dimitrenko. Nu med sin gamle tränare Armand Krajnc, ex-världsmästaren som fanns i Gäddans hörna under de fyra första matcherna. I morgon torsdag  håller Gäddans stall ECB presskonferens i Malmö.

Då ska det meddelas när och var Gäddan kommer gå sin comeback-fight. Det talas om en match i juli, då i Hamburg mot ett lättare motstånd. Bra. Gäddan behöver en på pappret lätt fight för att på så sätt stärka sitt självförtroendet.

Gäddans ko-förlust i Baltiska Hallen var utan tvekan en missräkning, men det behöver inte vara en ”katastrof”. Armand Krajnc är en duktig tränare och bör kunna motivera Gäddan framöver. Ett par vinstmatcher under andra delen av 2017 och Gäddan är åter med i titelsnacket.

 

 

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.