Världsmästaren Patricia Axling om sin sommar: ”Träningen finns alltid med mig”

 

Sommaren är här, vilket för många innebär lata dagar på stranden. Men för en kampsportare i världsklass gäller det att hålla sig i form året runt. Mr Ringside fick ett litet snack med thaiboxningsvärldsmästaren Patricia Axling.

”Strax efter årsskiftet blev jag ambassadör för stiftelsen ”En Frisk Generation” som H.K.H. prins Daniel är beskyddare av. De stöds av företag och organisationer som delar EFG’s mål att få världens friskaste barn. De andra ambassadörerna är inspirationsföreläsaren och friidrottsveteranen Anna Sunneborn, äventyraren Oskar Kihlborg samt längdhopparen Michel Tornéus. I går hade vi en inspirerande dag tillsammans där vi utbytt tankar och idéer om bl.a. hälsa, vardagsmotion och förebilder. Det känns som en fin start på min sommar som kommer erbjuda mycket träning (ser fram emot att morgonlöpa mellan Kungens betande får på Djurgården) och utveckla min thaiboxningsteknik på kvällarna. Träningen finns alltid med mig, året runt, således även på sommaren men kommer trots det hinna med familjen i Skåne samt följa med dem till Kolmården och Spanien. I oktober deltar jag på EM i Frankrike men går och hoppas på att det ska finnas tillfälle att matcha i slutet av sommaren”.

Mr Ringside önskar Patricia en riktigt fin sommar.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.