Lina Skoghagen jagar SM-guld.

 

Höllvikens Lina Skoghagen ställer upp på sitt fjärde SM. Tre gånger har det blivit SM-silver. Nu tar hon sats mot den översta pallen och hon tog på söndagen ett stort steg mot sin dröm då hon i semifinalen besegrade Linne molin, Örebro.Vinst idag i semifinalen mot Linnea Molin, Örebro BK.

– En Jämn och tuff match som vanligt, Linnea är stark 💪 men taktiken funkade hela vägen och nu är jag i min fjärde SM-final. I morgon möter jag Stephanie Thour från BK Värend. Hon är en riktigt talangfull boxare så ser fram emot en riktigt bra och spännande final, säger Lina till Mr Ringside.

Lina boxades disciplinerat och effektiv och vann matchen på poäng. Lina har förberett sig enormt mycket inför det här mästerskapet, en hel del sparring mot klubbkompisen och proffset Patricia Berghult.

– Eftersom jag blivit tvåa tre gånger är det naturligtvis jag är ute efter, sa Lina inför avfärden till Borås.

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.