Sofia Olofsson efter segern i World Games: ”Nu har jag trippeln”

Sofia Olofsson samlar på idel guld. I dag tog hon ännu en grym vinst i -54 kilosklassen när hon vann guldet på World Games i Wroclaw, Polen. Stockholmstjejen gick enkelt genom turneringen och ställdes i finalen mot ryska Valeriya Drozdova som hon skickligt besegrade genom vassa och precisa tekniker.

– Nu ska jag fira med massor av mat, säger Sofia till Mr Ringside.

Guld på guld har varit melodin för den svenska världsstjärnan. Sofia Olofsson visade i World Games ännu en en gång vilken fantastisk krigare hon är.

Snacka om girlpower. Sofia kan det där med att vara bäst när det gäller som mest.

– Nu är jag verkligen bäst på riktigt. Jag har vunnit VM och EM tidigare men jag har aldrig riktigt trott att jag är bäst förut, men nu har jag trippeln, säger Sofia Olofsson till budokampsport.se.

Budokampsport skriver: ”Guldet var det senaste i raden av världsmästarmedaljer och proffstitlar och än en gång har Olofsson befäst sin ranking som den bästa thaiboxaren i världen i sin viktklass. Med fina tekniker och sin fysiska form imponerade världsstjärnan och levererade hårda slagserier, vassa knän och avbröt ständigt sin motståndares gameplan med snabba svep och hårda sparkar i midjan”.

Sofia till Mr Ringside: ”Jag har vunnit VM och EM i både proffs och amatör, men aldrig känt mig som bäst i världen på riktigt. Men i dag känner jag mig bäst i världen på riktigt.

Mr Ringside utbringar ett stort grattis till Sofia Olofsson, samtidigt undrar vi också var hon får all energi ifrån?

— Ha, ha, det är bara till att träna hårt.

När Mr Ringside gratulerar Sofia ska hon uträtta saker i dopingkontrollen, vilket kan vara tufft.

— Det är omöjligt att kissa efter en match …

När väl dopingkontrollen är klar väntar firande, då med som Sofia säger ”massor av mat”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.