Oliver Flodin proffs i Sauerland: ”Tacksam för chansen”

Det kom ett mejl från det tyska stallet Sauerland, om en ny svensk i världsstallet.: **Swedish amateur star Flodin signs with Team Sauerland, makes pro debut on September 30***

Swedish amateur star Oliver Flodin has signed a long-term promotional contact with Team Sauerland and will make his professional debut on September 30 on the undercard of the European Super Lightweight Championship contest between Anthony Yigit and Sandor Martin at the Solnahallen in Stockholm.

– Riktigt kul, säger Oliver. Jag är väldigt tacksam för den här chansen. Det här är det som alla boxare drömmer om och jag ser fram emot nya utmaningar och det här ger mig en chans till att utvecklas ännu bättre som boxer. Känns väldigt bra att ha skrivit på för Team Sauerland, ett stort och seriöst proffstall som har skapat många boxare, säger Oliver till Mr Ringside.

Oliver Flodin har en gedigen bakgrund. Han har varit med på junior-EM och varit med på OS.kval. Han har även vunnit ett par svenska mästerskap.

Sauerland brukar ha näsa för fightesr så vi kan nog förvänta oss en snygg karriär av den här 21-åringen från Vaggeryd.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.