Otto Wallin skadad och tvingas hoppa av stjärngalan

Tungviktaren Otto Wallin befinner sig som bekant numera i New York där han får den träning som ska ta honom till nästa steg i proffskarriären. Men någon fight på den stora galan i Berlin 9 september blir det inte. Ett cut på sparring innebär att svensken tvingas tacka nej till galan. Mr Ringside fick nedanstående mejl från arrangörerna av World Boxing Super series:

”Wallin out of his fight in Berlin September 9 due to cut

Swedish heavyweight talent Otto ‘All in’ Wallin is forced to retreat from his undercard fight against German Timur Stark when World Boxing Super Series and the quest for the Muhammad Ali Trophy premieres on September 9 at the Max-Schmeling-Halle in Berlin, Germany.

A cut suffered in sparring paved the way for an inevitable conclusion.

“This is what sometimes happens in boxing,” said Otto Wallin.

“The fight for the Muhammad Ali Trophy attracts the eyes of the world so it was a great opportunity to fight on the undercard, but now it’s all about recovering and getting ready for the next occasion to shine.”

Otto Wallin är obesegrad efter 18 matcher.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.