Erik Skoglund: ”Jag börjar se ljuset i tunneln”

Den 16 september står Erik Skoglund inför sitt livs viktigaste fight. Då möter han britten Callum Smith i Liverpool.

– Ett träningsläger är i vanliga fall 8–10 veckor. Detta har varat i 8 månader. Det är nära nu och jag börjar se ljuset i tunneln. Den 16 september har jag levt med tunnelseende och fokus på match i 259 dagar. Allt jag gjort, allt jag inte gjort, allt jag ätit och avstått ifrån alla träningspass jag pressat mig igenom får en betydelse den 16/9 när jag sätts på prov i World Boxing Super Series och jakten på Ali Trophy och WBC World Diamond Title.Callum Smith, skriver Erik på sin Facebooksida.

Jag och kollega Alfelt har följt Eriks proffskarriär, sett hur han har utvecklats på alla plan. Det är en rejäl utmaning som Skoglund står inför när han ställs mot Callum Smith. Det är alltid tufft att fightas på bortaplan men Nyköpingsgrabben är förberedd på detta. Mr Ringside kommer satsa hårt på bevakningen av den här fighten.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.