Mikaela Lauren: ”Den som har något att förlora är Cecilia”

Cecilia Brækhus är en falsk diva slog Mikaela Laurén fast vid första presskonferensen efter att deras nya VM-möte spikats. Vi lär få höra mer fram till 21 oktober. Foto: Stefan Alfelt

Så har då snacket kommit igång inför VM-matchen 21 oktober i Stokke, Norge, mellan Cecilia Brækhus och Mikaela Laurén.

Inte oväntat var det den svenska boxningsstjärnan som angav tonen vid dagens presskonferens på Ullevaal Stadion i Oslo.

– Som person har jag ingen respekt alls för Cecilia. Jag tycker hon är väldigt falsk och dryg. Jag har hört från väldigt många i Norge att de inte tycker om henne. Hon kan inte ens hälsa på gamla tränare och boxare, säger Mikaela.

Men även Cecilia hade moteld att leverera.

– Hon har snackat sig till en fajt. Hon har kallat mig allt från diva till tjock, så det är bäst att göra upp en gång för alla i boxningsringen. Det finns ju en gräns för hur mycket man kan tåla. Hon har snackat så mycket, nu är det dags, säger den boxningens First Lady.

Mikaela Laurén:

– Snackat mig till en fajt? Jag har gått fler matcher än henne och är väl världsmästare i min klass också. Med den här matchen har jag ingenting att förlora, bara allt att vinna. Ska bli grymt att kliva in i ringen. Den som har något att förlora är Cecilia.

Mikeala Lauréns senaste match var segern i superweltervikt mot Kita Watkins, USA, i Sundsvall i april. Brækhus, som varit regerande världsmästare i åtta år, senaste fight var mot Erica Anabella Farias, Argentina, i Bergen i juni där det blev seger på poäng.

Mikaela har mött Cecilia Brækhus en gång tidigare. 2010 i tyska Rostock. Då vann norskan på teknisk knock i den sjunde ronden.

– Den gången hade jag bara sex matcher bakom mig. Det är annorlunda den här gången, säger Mikaela.

Således tufft förhandssnack och det kommer bli ännu mer trash talk framöver.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.