Mikaela VM-laddar mot Patricia i Höllviken

Mikaela Laurén är i Höllviken för att träna med Patricia Berghult inför sin stormatch mot Cecilia Brækhus. Foto: Kent Hansson

Mikaela Laurén har börjat uppladdningen inför VM-fighten mot Cecilia Brækhus den 21 oktober i Stokke, Norge.

I drygt en vecka ska Mikaela sparra mot Patricia Berghult i Höllvikens Boxningslokal. Mr Ringside var på plats i eftermiddag när VM-utmanaren sparrade lätt mot Patricia och Lina Skoghagen.

– Först var det meningen att vi skulle åka till Las Vegas på ett träningsläger men sen fick vi den här möjligheten att komma till Höllviken och sparra mot Patricia i Höllviken och det är ju perfekt, säger Mikaela Laurén.

Som är på det här lägret tillsammans med en av sina tränare, Stefan Fernström. Patricia tränas som bekant av sin pappa Jocke Berghult.

Den 21 oktober står Mikaela inför sitt livs äventyr. VM-matchen mot Cecilia Brækhus, världens bästa damboxare kilo för kilo. Norskans fem VM-bälten står på spel.

Mikaela utstrålar ett behagligt lugn. Hon är rejält taggad. Laurén älskar utmaningar och matchen mot Brækhus är verkligen en utmaning.

Mikaela har 29–4–0. Patricia är obesegrad efter åtta matcher. Fram till VM-matchen i Norge kommer Mikaela att ha hunnit med minst 100 sparringronder.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.