Cecilia Brækhus lovar att knocka Mikaela

Om drygt en vecka, lördagen den 21 oktober, drabbar Cecilia Brækhus och Mikaela Laurén samman i norska Stokke. De verbala smällarna har redan utdelats och vad det gäller på den fronten är mer att vänta.

– Att gå tiden ut mot henne vore en skuffelse för mig. Det vore oacceptabelt, säger den norska boxningsvärldsmästaren till NTB.

– När Mikaela säger att jag är en dålig människa tänder det mig. Jag anser att både Klara (Svensson) och Mikaela är som två flickor på skolgården, men jag skulle aldrig vilja kalla dom för dåliga människor, säger Cecilia Brækhus.

Helt klart är att Mikaela och Cecilia inte gillar varandra.  Det har de båda visat vid presskonferenserna. Så det finns nog rejält med ”hatbränsle” hos de båda VM-boxarna.

Brækhus har mött Mikaela en gång tidigare. Då vann hon på knock i den sjunde ronden, men annars har norskan inte levererat så många ko-vinster. Av de 31 vinsterna har faktiskt bara åtta kommit via knockout. När Klara Svensson mötte Brækhus i vintras blev det poängseger för norskan.

– Det är min 32:a match och det skulle egentligen bara vara en rutinsak, men nu har Mikaela använt så mycket tid på att tända mig och det har hon lyckats med. Inte på ett negativt sätt, tvärtom, säger Cecilia Brækhus.

Det lär blir ytterligare ett och annat hett snack fram till den här VM-fighten …

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.