Mikaela Laurén: ”Alla kan falla från tronen”

Mikaela Laurén (29–4, 13 ko) är helt övertygad om att hon kan besegra Cecilia Brækhus (31–0, 8 ko) i lördagens VM-match i Oslofjord Convention Center i Stoke, Norge.

– Cecilia är en arrogant person, men när hon får känna på min styrka är hon inte så kaxig. Hon känner kanske säkerhet nu men när jag träffar henne vaknar hon upp, säger Mikaela Laurén.

Cecilias fem bälten, WBC, WBA, IBF, WBO and IBO World, står på spel lördag kväll.

Mikaela är ute efter revansch för förlusten 2010.

– Cecilia har aldrig varit nere för räkning, men om det är någon som kan göra det så är det jag, säger Mikaela Laurén.

– Jag har talat med Klara Svensson och hon har gett mig en del råd. Hon är på min sida och hon tror att jag kan slå Cecilia. Jag nämner ingenting som hon sagt till mig men hon sa att Cecilia inte slår hårt. Hon har ju knappast några knockouts.

– Jag tror hon underskattar mig. Kanske tror hon att jag är samma fighter som jag var för sju år sedan. Men jag vill inte ens kalla mig boxare vid den tiden. Jag var en novis. Jag är en helt annorlunda fighter nu. Jag vet att det kommer bli tufft, men jag är van vid att göra saker den hårda vägen. Hon har en silversked i munnen. Jag har fått göra allt själv och det har gjort mig hungrigare.

Nu törstar hon efter revansch.

– Ingen är osårbar. Jag har vänta länge på den här möjligheten. Se vad som hände med Klytjko som hon har jobbat med. Alla kan falla från tronen.

När det gäller trashtalk har Mikaela Laurén redan vunnit klart.

Men det är på lördag, öga mot öga, som det hela ska avgöras.

Lite kul att de tidigare arga rivalerna Mikaela och Klara har funnit varandra. Kanske en stallorder. Båda tillhör ju Sauerland.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.