Gäddan boxas 22 december

Tränaren Armand Krajnc har jobbat hårt med Adrian "Gäddan" Granat för att få honom förberedd för comebacken i ringen som blir av i juletid. Foto: ECB

Adrian ”Gäddan” Granat går upp i ringen igen på en julgala i Hamburg 22 december.

– Jag kommer att vara i min bästa form, säger Gäddan i ett pressmeddelande från hans stall ECB.

Egentligen skulle han boxats nu på onsdag men den galan är inställd.

– En rad faktorer gjorde att vi var tvungna att ställa in. Vi beklagar detta. Nu blickar vi framåt mot den 22 december då EC Boxpromotion kommer anordna en toppengala i Hamburg. Vi väntar oss en hel del svenska fans, säger ECB:s ägare Erol Ceylan.

För Gäddan spelar matchdatumet inte någon större roll.

– Jag var fokuserad på match men nu när det blev inställt är det inget att lipa över. Jag laddar om och siktar på den 22 december och kommer vara förberedd. Jag och coach Armand Krajnc har tränat stenhårt och kommer att fortsätta att träna stenhårt och jag känner att jag utvecklas hela tiden.

För Gäddan är det en viktig omstart efter knockoutförlusten mot Dimitrenko i Malmö. Vem han får möta i Hamburg är inte klart ännu, men det blir inte bosniern Abdulnaser Delaic som var uppsatt som motståndare på onsdag.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.