Juhani Grönberg är död

För en liten stund sedan nåddes jag av chockbeskedet att Juhani Grönberg är död. Juhani var en sann boxningsvän, en  kunnig boxningsjournalist. Enligt uppgifter var han ute med sin hund när han föll samman och avled (igår 7 november).

Juhani Grönberg var under många år bosatt i Stockholm men flyttade sedan tillbaka till Finland. Jag och kollega Stefan Alfelt träffade Juhani ett antal gånger i Tyskland i samband med stora matcher där. Det var ett nöje att snacka boxning med Juhani.

Juhani Grönberg skrev de senaste åren för boxningssajten  Knockout.dk. I Finland skrev han för Ammattinyrkkeily.net.

Jag och Stefan komma minnas Juhani Grönberg som en duktig boxningsjournalist och en god vän. Vila i frid  bäste Juhani.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.