Kent har skrivit bok om Höllvikens Boxningsklubb

Höllvikenboken

Höllvikens Boxningsklubb är en ung idrottsförening som har nått stora framgångar många inte trodde var möjliga.

Kent Hansson och Christer Ekberg bar på idén att starta en boxningsklubb i ”fina” Vellinge kommun där tennis, golf och ridsport var prestigesporterna. Ken Kvist anslöt till drömmen och 1984 bildade man HBK som blev en närmast osannolik succé.

Nu har Mr Ringsides Kent Hansson skrivit en bok om framgångssagan. Han berättar historierna om männen, kvinnorna, pojkarna och flickorna som gjort Höllvikens Boxningsklubb till en av Sveriges största boxningsföreningar. Du får läsa om stjärnorna som fostrats och lite om alla som gått match från starten till hösten 2017.

Boken kommer ut i lagom tid för att bli en perfekt julklapp. Du beställer på klubbens webbshop, http://www.hollvikenboxningshop.se.  Det går även bra att köpa boken på klubben på Fritidsgården i Höllviken.

Det är inte bara stjärnorna som Kent skriver om. Alla som gått match för klubben nämns.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.