Skoglund har lämnat sjukhuset: ”Vill tacka för det enorma stödet”

Proffsboxaren Erik Skoglund från Nyköping är hemma från sjukhuset.

På Instagram berättar boxaren själv om hur han mår.

”Jag vill tacka för det enorma stödet, det går åt då jag har en lång rehabperiod framför mig.”, skriver han.

Några dagar före jul väcktes Erik Skoglund ur den koma han varit i sedan hjärnblödningen han drabbades av den 8 december.
Nu har Skoglund fått komma hem.
På Instagram skriver han själv att han mår bättre.
”Mår efter omständigheterna bra”
”Det känns fantastiskt att få vara hemma i Nyköping igen! Jag mår efter omständigheterna bra. Jag vill tacka för det enorma stödet, det går åt då jag har en lång rehabperiod framför mig. Vi behöver arbeta igenom detta tillsammans jag och min familj, och när jag känner mig starkare så kommer jag att kunna prata om händelsen. Tills vidare vill jag tacka för visad respekt.”, skriver han.
Skoglund drabbades av hjärnblödningen under ett sparringpass och fördes akut till sjukhuset i Nyköping där han opererades. Skoglund flyttades sedan vidare till Karolinska universitetssjukhuset i Solna där han försattes i medicinsk koma.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.