Mikaela boxas om VM-titel den 21 pril

Mikaela Laurén (29-5, 13 KOs) kommer möta Verena Kaiser (10-0, 5 KOs) i en fight om IBO-titeln i Super Weltervikt.  I Sundsvall den 21 april. Det blir den första matchen för Mikaela sen  förlusten mot världsmästaren Cecilia Braekhus i oktober.

– Jag är verkligen exalterad över den här matchen. Det betyder mycket för mig att vara tillbaka och fightas om en VM-titel. Jag är medveten om att jag får en tuff motståndare ,så jag måste vara på topp för att vinna, säger den 42-åriga svenskan.

– Jag vet att min motståndare är betydligt yngre än vad jag är. Hon är obesegrad. Hon är hungrig och har inget att förlora. Hon har bra teknik, hon är stark så det kommer inte bli en lätt fight.

Huvudmatchen i galan den 21 april  är den mellan Otto Wallin och Adrian Granat.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.